b&b in lokeren
 
Vienna Connie Bernard VTM.
Vienna Connie Bernard. Voor het tweede logeeradresje van de week trekt Met Vier in Bed naar Lokeren, een bruisende stad in Oost-Vlaanderen. Op nog geen 300 meter van rivier de Durme en vlak aan het station ligt Vienna, de BB van Connie en Bernard.
Immo 2dehands.be.
Kantoor te huur in Genk Oppervlakte terrein: 0 Bebouwde oppervlakte: 0 Type: Land Land: 300.000 m2. vandaag 0432: Brussel. Kantoor te huur in Lommel. Kantoor te huur in Lommel Oppervlakte terrein: 0 Bebouwde oppervlakte: 0 Type: Land Land: 300.000 m2.
Bed and breakfast, gastenkamer in Sint-Niklaas en omgeving Sprokkel.be.
Lokeren: De Peperbus Lokeren BB Vienna Lokeren. Moerbeke-Waas: Bed amp Breakfast Malpertuus Moerbeke-Waas. Sint-Gillis-Waas: Gastenkamers Fruithof Tack Sint-Gillis-Waas. Sint-Niklaas: Anne's' House Sint-Niklaas BB De Weiman Sinaai Kasteel De Windt Nieuwkerken-Waas. Temse: Bed Breakfast Bij t Fort Steendorp BB Arck Tielrode BB De Gilleminus Temse. Waasmunster: Highfield House Waasmunster. Andere: Hotel in regio Sint-Niklaas Toerisme Oost-Vlaanderen.
Bed breakfasts in Lokeren.
VZW DE VIERSCHAAR in Lokeren. Polyvalente zaalverhuur, evenementen, huisconcerten, workshops. Kamer ontbijt.
Verblijf in een rustige, landelijke omgeving aan de rand van Lokeren. Verhuur van feest en vergaderzalen. Door onze strategische ligging, vlakbij de autosnelweg, zijn wij het trefpunt voor al uw evenementen en vergaderingen. Ons domein is omringd door een prachtige tuin.
Restaurant t Vier Emmershof Lokeren Pierre Van den Abbeele.
Vervoer via taxi Wij werken samen met taxibedrijf Drive2 uit Lokeren om u zorgeloos te laten ophalen en naar ons restaurant te laten brengen. En natuurlijk ook weer huiswaarts. Suite In onze suite verwennen wij u graag verder na een diner.
Overnachten in Lokeren Stad Lokeren.
Overnachten in Lokeren. Wie op zoek is naar een aangename en verzorgde overnachting in Lokeren, kan een keuze maken uit onderstaande mogelijkheden. De prijzen voor de overnachtingen en meer informatie vindt u terug op de website van de hotels, de BB's' en groepsaccommodaties.
Bed breakfast in Lokeren Het Huis van de Kapitein.
Het is gesitueerd in één van de meest residentiële straten van Lokeren in een oase van groen. Het pand bestaat uit een standingvolle villa, gebouwd rond het jaar 1925 in typische Engelse Cottagestijl en is volledig met veel zorg en liefde in ere hersteld gerenoveerd in de jaren 2000-2001 door de huidige eigenaar.
BB PALINGSGAT Ontdek het Waasland.
Logeren in het Waasland. Eten en drinken. Uit met de kids. Selecteer een gemeente. Events in deze regio. Begeleid bezoek kasteel Cortewalle. Zwarte Dreef 1, 9120 Beveren-Waas Max Verstappen Egel en de Trollebol. Gravenplein 2, 9120 Beveren-Waas Tentoonstelling WO I: Verborgen verhalen.
Bed and Breakfast BB Charme Hotels in Lokeren!
Van harte welkom in de PePerbus, gelegen in Lokeren, groene parel van het Waasland, waar slaapcomfor. Bed and Breakfast. Van harte welkom in de PePerbus, gelegen in Lokeren, groene parel van het Waasland, waar slaapcomfort, gezelligheid en heerlijk ontbijten deel uitmake.

Contacteer ons