verjaardagsfeestje lokeren
 
Welkom www.hoevetalkeveld.be.
Vrije toegang op zaterdag en zondagnamiddag en op feestdagen. vanaf 14 uur tot 19 uur. In de zomervakantie ook OPEN BOERDERIJ op woensdagnamiddag. in de zomervakantie elke vrijdag boerderijdag! opvang voor kinderen van 4 tot 10 jaar van 8.30 tot 16.30 uur.
Kids Moments.
Of het nu gaat om een zakelijke lunch, een avond thema, een verjaardag, een privé-evenement zoals een communie, een lentefeest, een babyborrel, een koffietafel, een doop, een verloving of zelfs een huwelijk, wij maken al uw wensen waar. Speelpleinen zat in België, maar Kids Moments doet er nét dat schepje bovenop waardoor zij één van de tofste speelpleinen van het land zijn! Véél meer dan zomaar een verjaardagsfeestje!
Yeti Eeklo Teambuilding Karting Bowling Prison Island Bedrijfsfeesten Yeti-Eeklo Karting Bowling Bedrijfsfeesten.
YETI Eeklo staat voor Fun en Amusement midden in een sportief en vernieuwend kader met ruime parking. Uniek aan ons concept is dat u er niet enkel terecht kunt voor een gezellig avondje of namiddag uit maar ook voor alle andere gelegenheden zoals familie, verjaardags-vrijgezellen, en personeelsfeesten.
Binnenspeeltuinen Pretland.
Met vestigingen in Hasselt, Linter, Moeskroen, Gent, Sint-Niklaas en Aalst is er altijd wel een Pretland in je buurt! Kinderen vinden hier ruim hun gading in de vele attracties, terwijl de grootouders genieten van een heerlijk tasje koffie aan één van de tafeltjes tussen de verschillende speeltoestellen.
Home.
meer info: klik op scholen/groepen of familiefeesten. Mail naar info@time4kids.be. Controleer ook uw postvak ongewenste mail, indien u denkt dat u geen mail van ons binnen de 3 dagen hebt ontvangen. Gentse Steenweg 115 bus 5/5a. Raadpleeg onze facebookpagina voor de laatste info.
Springkasteel.
Wij zijn vooral actief in de regio.: U organiseert een verjaardagsfeestje, communiefeest, babyborrel, tuinfeest, bbq met vrienden, personeelsfeest, en u wilt een springkasteel huren? Dan bent u bij defeestmaker aan het juiste adres! Ontdek hieronder alvast enkele van onze springkastelen.:
Atelier Papillonneke Kinderanimatie Kindergrime Feestjes Workshops.
Zelf ben ik plus mama van vier kindjes en hou ik enorm van de gezellige drukte die altijd in huis hangt. In 2012 ben ik gestart met het volgen van een cursus kindergrime als hobby en dit groeide intussen uit tot een droomzaak waar ik heel trots op ben.
Atrium Mortis Paintball Lebbeke.
Wat zeggen onze klanten over ons? Niet goedkoop wel toffe plaats om te zijn. Heel vriendendelijke mensen. Scarlett De Croock 8/22/2017. Zeer leuk kids paintball verjaardagsfeestje georganiseerd. Heel mooie locatie met drie zalen. De kids hebben een heel leuke namiddag gehad.
Escape Room Vlaanderen.
Het personeel is erg in de geest van het spel, evenals het decor en de sfeer van de hele plaats, die ons er ook in hebben geholpen. Grote Markt 61 bus 9, 9100 Sint-Niklaas info@escaperoomvlaanderen.be T 0487432305 Shopping Center Reinaert Galerij.
Hier vier ik tweede verjaardagsfeestje Lokeren Het Nieuwsblad.
Hier vier ik tweede verjaardagsfeestje. 31/07/2010 om 0000: door lcl Print Corrigeer. Foto: LUC VERSTRAETEN. LOKEREN Silke Krijgelmans in het blauw uit Lokeren, afgelopen woensdag 17 geworden, besloot om haar verjaardag nogmaals te vieren op de Lokerse Feesten. Ze bracht vier schoolvrienden mee vanop het Atheneum in Dendermonde.

Contacteer ons