huizen te koop lokeren
 
Te Koop OC Vastgoed.
Kortrijksesteenweg 241a 9830 Sint-Martens-Latem Tel: 32 09 233 02 00. OC Vastgoed Brugge. Koningin Astridlaan 204 8200 Brugge Tel: 32 050 66 01 00. Bezoek op kantoor: Zie openingsuren. Op zoek naar het geschikte bedrijfsvastgoed? Bezoek www.kmovastgoed.be en ontdek ons uitgebreide aanbod.
Weekendje Weg in Hotels en Bungalows Weekendjeweg.nl.
Prijs per kamer incl. reserveringskosten Op basis van 2 personen Kamerprijs 1 nacht 13112, incl. ontbijt, NS treinkaarten en toeristenbelasting." Tot 50% korting. Op basis van 2 personen Kamerprijs 1 nacht 61, incl. reserveringskosten 990, per reservering" vanaf 61, 00 Bekijk.
Huyzen Vastgoedmakelaar te Antwerpen, Beveren, Lokeren, Dendermonde en Gent.
De samenwerking verliep vlot, prof. VERKOCHT AAN VRAAGPRIJS: VILLA te DENDERMONDE, Volaardestraat Henk Tanja: Zeer correct en professioneel. LOKEREN, Heilig Hartlaan 114 Linda Michel: De samenwerking met Huyzen Lokeren was zeker geslaagd. Wij zouden zeker. BURCHT, ANTWERPSESTEENWEG Marijke Gert: Ons huis was de eerste dag de deur al uit, dankzij het prima werk van Ruth.
Tuinwijk Lokeren. Tuinwijk Lokeren.
Wij zijn een sociale huisvestingsmaatschappij, die een 1.500-tal sociale huurwoningen en appartementen beheert op het grondgebied Lokeren. Naast kwaliteitsvolle sociale huurwoongelegenheden bouwt Tuinwijk ook sociale koopwoningen teneinde haar activiteiten te diversifiëren en zijn wij volop bezig om onze oudere woongelegenheden te renoveren zodat deze voldoen aan de steeds strenger wordende kwaliteitseisen, vooral op het vlak van energiezuinigheid.
Huizen te koop in Lokeren ERA Belgium.
Zeeldraaiersstraat 3a / Lot 7, 9160 Lokeren. Rustig gelegen en instapklare gesloten bebouwing in Lokeren. Zonnestraat 49, 9160 Lokeren. ERA Comfort Garantie: basic. Instapklare woning met 3 slaapkamers en gezellige tuin. Hovenierstraat 53, 9160 Lokeren. ERA Comfort Garantie: basic. Centraal gelegen handelsgelijkvloers met woonst. Kerkstraat 37, 9160 Lokeren. Wij zoeken voor u! Wij sturen u een e-mail van zodra wij nieuwe panden in onze portefeuille krijgen die voldoen aan uw zoekopdracht. Niet meer weergeven. Panden te koop. Kopen in het buitenland. Panden te huur. Wij zoeken voor u. Waarom verkopen met ERA? Op zoek naar een makelaar? Inschrijven voor de ERA Open Huizen Dag?
Weten wat er in jouw buurt of straat gebeurt? Oozo.nl.
Holtheme Politieagenten hebben zaterdagmorgen op het fietspad bij de Haandrik thv de brug over de Vecht een fiets gevonden. Hardenberg Holtheme Verspreide huizen Holtheme-De Haandrik. Ambulance naar Kamille in Rijnsburg. 112 melding 4 minuten geleden. Op 2 maart 2019 om 1614: is de ambulancedienst met grote spoed uitgereden naar Kamille te Rijnsburg.
Tauw Nederland Advies en Ingenieursbureau Tauw.nl. usergroup. dam. field.
In datzelfde jaar wordt Tauw Laboratories verzelfstandigd om de positie op de Europese markt te versterken en de mogelijkheden tot samenwerking te vergroten, zoals met het Duitse Agrolab. En zo richt Tauw Group zich nog steeds op het verder intensiveren van samenwerking binnen het netwerk van de 22 huidige Tauw-vestigingen in zes Europese landen.
Lokeren Eyerman.
Lokeren heeft zichzelf op de kaart gezet dankzij de Lokerse Feesten en het grootste natuurreservaat van de Durmestreek: het Molsbroek met 80 hectare puur natuur. Dat is een paradijs voor wandelaars en fietsers en een heerlijke plek om te ontspannen. Anderen bekeken ook. nieuwbouwappartementen met 1-2 slaapkamers. landelijke en rustige omgeving. Oosteinde 32, Zaffelare. woningen in landelijke stijl met minstens 3 slaapkamers. binnenkort in verkoop. gesloten en halfopen bebouwingen met minimum 3 slaapkamers. dicht bij het centrum, scholen, winkels. Wolfputstraat 9, Oostakker. woningen met 3 slaapkamers, inpandige garage en ruime tuin. laatste woningen te koop.
Immo Wondelgem, garage te koop Wondelgem BLOCK VASTGOED.
Huis Te koop. Te koop Deinze. Te koop Sint-Niklaas. Te huur Gent. Powered by FORTISSiMMO Proxio. Deze website maakt gebruik van cookies die voor een optimale gebruikerservaring zorgen. Door gebruik te maken van deze website verklaart u dat u hiermee akkoord gaat.
Te koop: woonproject regio Lokeren Woonproject Raam.
Bouwgronden en woonprojecten. Sibomat stelt u een nieuw project voor te Lokeren, Woonproject Raam. Strategisch gelegen tussen Gent en Antwerpen is Lokeren zeer goed bereikbaar via de E17 Gent-Antwerpen en de gewestweg N70. Bovendien is er een station met vlotte verbindingen in alle richtingen.

Contacteer ons